Lakspuiterij Industrie en Interieur

De activiteiten van Lakspuiterij Lemmers richt zich op industrieel en interieur spuitwerk.
Zo zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige lakafwerking, conform uw eisen en wensen, want eigenlijk alles waar lak op is aangebracht zou door onze divisie industrieel spuitwerk gespoten kunnen worden.

Als het om kleuren gaat zijn de mogelijkheden praktisch onbegrensd bij autoschade Lemmers want voor vrijwel elke gewenste kleur is er de mogelijkheid om in onze spuiterij vakkundig worden aangebracht.

Of de betreffende kleur nu metallic, hoogglans, zijdeglans of mat is alles word kwalitatief goed geproduceerd. Zo gebruikt autoschade Lemmers daarbij uitsluitend hoogwaardige kwaliteits- lakken.

Bent u uitgekeken op de kleur van uw meubels? Of bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken? Wilt u uw radiatoren een andere kleur geven? Zijn uw binnendeuren niet meer naar wens? Wij spuiten voor u alles in ieder gewenste kleur!
Voor een persoonlijk advies en een lekker bakje koffie,  kunt u altijd langs komen. Defenitieve prijsafspraken worden altijd na overleg gemaakt.

 

 

 

 

Twee van de drie auto's die in Europa en Noord-Amerika gefabriceerd worden, bevatten PPG technologie en kennis. Dit maakt PPG de eerste keus van fabrikanten en schadeherstelbedrijven, daarom ook die van ons. Wij werken al jaren met dit top product

Van Envirobase High Performance tot ons uitgebreide assortiment Ultra-High Solid blanke lakken en Direct Gloss; PPG heeft het beste product voor elke situatie en iedere reparatie.

 

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar, maar u kunt altijd tijdens openingstijden vrijblijvend binnen lopen.

Houd U zich wel aan de RIVM richtlijnen.

Maandag tot en met Vrijdag:   

08:15 - 17:30

Zaterdag:                              

Alleen op afspraak.

0487-572109

Vakantie

Autoschade en Lakspuiterij Lemmers is gesloten in verband met vakantie van donderdag 23 december t/m zondag 2 januari 2022.

Voor noodgevallen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 0487-572109

Autoschade en Lakspuiterij Lemmers wenst iedereen een fijne vakantieperiode!

0487-572109

Lakspuiterij en autoschade

Contact

Autoschade Lemmers De Bouwing 81
Dreumel
6621 AZ
0487-572109 info@autoschadelemmers.nl